diumenge, 23 de març del 2008

Primer missatge i feina feta. Per fi, després de unes quantes pizzes i cerveses (no penseu malament que això ho han de llegir els papes...) ho hem vist tot moooolt més clar i hem acabat de reservar els hotels i albergs "amb lu qual" ja ho tenim tot "atado y bien atado". La nostra rutina de preparació del viatge inclou pizzes a diari (i llaaaargues esperes al Xiroi on en Pitus es posa extraodinàriament nerviós i no para de repetir: NO PENSO TORNAR A AQUEST P*** RESTAURANT!!!!), preguntes absurdes de l'Eulàlia com ara....És nova la pantalla del teu ordinador, Vila? (això el primer cop fa gràcia però quan ja porta 3 dies preguntant....ehem ehem....un es pregunta....és la cervesa o és que ha nascut així???).

A partir d'ara ja només queda esperar al juny cosa que se'ns farà mooooooooolt i moooooooooooolt llarg. Falten 14 setmanes perquè en Pitus pugui veure Ossos Negres, Viudes Negres, Àguiles (que per mi vindrien a ser una espècie de Pardal més gros -opinió d'en Vila eh????), Pumes i tota una sèrie de bestioles que massa gràcia no fan quan te'ls trobes al davant (excepte per en Pitus...).

Bé doncs, continuarem informant....

Laaaaaaaaaaaaaaaaali, PiiiiiiiiiiiiiituUUUUUuuuUUUUUuuss i ViiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIilaaaa

PD. S'accepten suggerències al respecte de la ruta i el què creieu que s'ha de visitar!! Salut!!

1 comentari:

Roser ha dit...

Catxim la mar salada! falten 14 setmanes i ja ho teniu tot preparat? Eulàlia això em fa pensar en la universitat, que 14 setmanes abans també ja ho teniem tot estudiat i estavem a punt per anar a exàmen ... jejeje (d'una altra manera hagués anat si fos així no?)Doncs me n'alegro molt que ja ho tingueu tot lligat perquè és la pitjor part del viatge, però no patiu que quan sigueu allà agraireu haver passat aquí aquestes llargues estones de mal de caps amenitzades amb pizzes i cerveses. Espero que no se us facin molt llargues aquestes 14 setmanes, però si un cas espereu-vos un xic a començar a fer el compte enrere.
Molts petonets i peterronets des de Llampaies!