divendres, 18 de juliol del 2008

JASPER I TIETA DE DALT (DE L'EULALIA)


DEDICAT A LA TIETA DE DALT (DE L'EULALIA): (jejejejejeje)

Hola Deu-vos guard,

Com que hem rebut critiques referents al llenguatge que hem utilitzat a l'hora de posar per escrit les nostres opinions en aquest blog ens modererem una mica.

La nostra aventura ens ha portat al petit pero no menys acollidor poblet de Jasper situat al bell mig de les muntanyes rocalloses que si be no son regalades com diu aquella canco tant nostrada, si que regalen, nogensmenys, una vista tant o mes bonica.

El temps ha tingut la bondat de respectar-nos les activitats que bonament teniem la voluntat de dur a terme. El fred, no obstant, ha fet acte de presencia de valent i ha fet que ens abriguessim amb totes les mantes i flacades que teniem al nostre abast.

Els paisatges com ja hem anat repetint al llarg de tots els comentaris anteriors, ens han alegrat la vista omplint-nos de colors i aromes dia si, dia tambe.

Estem molt be de salut i des d'aqui aprofitem l'avinentesa per felicitar a: Marina Caritx i a la Dolors Ors (altrament anomenada mamapitus). Aixi doncs, un peto i una abracada ben forta a ambdues.

Records a tots i totes i que Deu us beneeixi en nom del pare, del fill i de l'esperit sant....AMEN

Jasper

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei!

Ja us he apuntat al "club de la Bella parla".

Caram quin lèxic, quína fraseología. Des dels temps d'en Verdaguer ( que no deixen mai en pau), i Collell, no podíem tenir el gaudi d'unes expressions tan polides...En Ruyra quedaría astorat!

Anònim ha dit...

Hola joventut,he estat molt contenta de la vostra felicitaciò,
mai en la meva vida n'havia rebut cap de tant lluny, quan torneu teniu un sopar a casa nostre. apa a passar-ho bé,un petonas.

Marina Caritx

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la vostra felicitació, encara que sigui amb una mica de retard.
Ara sí que heu emprat un lleguatge molt escaient, em sembla que ningú es podrà queixar,fins en Cinto Verdaguer salta d'alegria.
Per aquí tot molt bé.
El Boss va cantar ahir i avui hi torna, al Camp Nou, amb molt èxit!
Rebeu una abraçada i fins aviat ...

Anònim ha dit...

Nens i nenaaaa,

hem rebut la postal sempre fidel escrita per la Lali, jejeje! Suposo que esteu disfrutant al màxim del viatge, per aqui tot va bé, a punt de començar les vacances. Petons per a tots cosina/cunyada, cunyat/germà i amic/amic o quasi metge/quasi metge Vila (m'ha agradat això Lali, tot ben esquemàtic però molt clar)!:)