dijous, 3 de juliol del 2008

Segon dia primer "percance"

Buenooooo buenoooo buenoooo....el viatge ha comencat (aixo hauria de ser una ce trencada) mogudet. Podriem dir que hem tingut un petit, gran, moooolt gran problema amb l'autocaravana. No patiu, no hem tingut cap accident, simplement....no tenim autocaravana. Senyors nostres, ens han estafat. Si si!! Tal com ho llegiu. Quan tornem ja ho detallarem perque ara tenim poca estona d'internet i no seria questio d'allargar-nos massa. Per sort i per fortuna ho hem pogut sol.lucionar gracies a una altra empresa de rentings els quals des d'aqui els donem un altre peto com al conductor del bus perque ens ajudat moltissim (fins i tot ens van convidar a dormir a casa seva). Gracies a ells podem dir que a partir d'avui comencen unes fantastiques i genials vacances. Be, hem de tancar perque el temps s'acaba. Continuarem informant com fins ara!!!

Petons a tots i abracades a totes!!!

PD. La ruta ha canviat, comencarem per la illa de Vancouver!
Canada 1

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que passa passarells!sok el germanet d'en pitus, en pitet no e!Hem sap greu el percal que heu tingut, però ara ja és una altre cosa a explicar i una altre proba superada. M'alegru molt que estigueu bé. Per cert a Vancouver hi han pescados del salmó?jejej.Bueno cuideu-vos molt i disfruteu.

P.D.: josep en gom està igual ja t'enviare la foto quan faci més que has marxat.

Lauralanthalassa ha dit...

Hola, hola desde Roda!

Quina enveja que ens feu, tot i el petit "percance". Esperem que això no us impedeixi que gaudiu d'unes fantàstiques vacances.

Per aquí tot com sempre. Per cert, segur que no hi ha cap possibilitat que demà mr. tecles agafi un pont aeri i vingui a tocar al "sant" bolo de Manlleu?. Va, Jordi, que et trobaré molt a faltar....

Un petó i records
Albert i Laura

Pd. L'Albert diu que millor que no hi siguis pq així haurà de carregar un bultu menys. Petons

Unknown ha dit...

Osti nens, vaia putada... sort d´haber-ho solucionat. En fi, una més per explicar als vostres néts!! jeje. Per qualsevol cosa que necessiteu... demaneu-ho! Un grapat de petons i a disfrutar!!

Anònim ha dit...

Ei!

No deixeu que aquest petit entrebanc, per dir-ho finament, us espatlli el viatge!!!

Passeu-vos ho molt bé!!

Anìms i petons de la FAmily Freixa!