dimarts, 15 de juliol del 2008

Rocalloses


Hola gent de la Plana ( i els de les afores i estranger tambe),

Ja hem arribat a Banff!Pel cami hem parat al Glacier National Park on vam fer la nostra primera caminada seriosa, al Yoho National Park on tambe hem fet algunes caminadetes i ara toca Banff National Park d'on ja hem estat al Lake Louis. Tot son paisatges preciosos amb les muntanyes altissimes i plenes de neu. Fins ara hem tingut bon temps ( tampoc es que fagi calor) pero ara ens venen uns dies de pluja
(pero, es clar, depen dels cartells d'informacio que miris).

Per cert, en Vila i l'Eulalia seran estrelles de la televisio de Banff. Si si, com ho llegiu, ahir quan tornavem de caminar, ens van parar per fer-nos una entrevista (la veritat es que ens pensavem que no ens grabaven ) per demanar-nos la opinio d'uns fets que havien passat dies enrere en aquell lloc i amb el nostre super angles ho vam respondre tot.

Vingali, passeuvos-ho molt be per la Terra ( i els de l'estranger tambe)!

P.D. Moltes felicitats a la mare de la lali ( Piru), al padri de la lali i a la Nuria que anava a angles amb la lali (Us ha quedat clar que la Lali te molta familia???????). Val mes tard que mai!!!!

PD del PD: Abstenir-se comentaris sobre: roba (sabem que els mitjons blancs son antierotics pero es el que hi ha), cabells darrere les orelles (eh mare de l'Eulalia?? jejejejej), posat durant l'entrevista....es que ens van agafar en bragues.....ho sentim....com a minim no haureu de passar vergonya perque no ho veureu per la tele 3. Per cert, en Pitus encara riu a dins l'autocaravana mentre anava tirant fotos furtivament.

Rocalloses

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara si!!, al final han arribat les fotos....
Realment quedaríeu més "afavorits" amb el cabells per sobre l'orella. Que no hi havía maquilladora? Hi faltava la Dolors. A la pròxima expedició la fitxeu per adobar-vos abans de les entrevistes televisades.

Per aquí anem fent....ara fred ara calor...una mica de tot.

Sembla que el Barça recuperarà en Kubala, en César i en Martí Filosía....no hi entenc però hi ha molt cristo...

Apa, que tingueu bona ruta!!

Anònim ha dit...

Bona la foto de la "Picapedra"...la posaré al costat del "formatger" de Gruyère..