dimecres, 2 de juliol del 2008

Ja som a lloc





Deu vos guard,

Ja som al Canada, mes exactament a Vancouver. El viatge ha anat molt be, ens han registrat almenys 30 vegades i a en Vila se l'han intentat lligar 2 "assafatus" . No esn han perdut les maletes tot i que quan en Vila i L'Eulalia han obert les maletes... Sorpresa! Hi havia un paperet que deia que ens les havien obert i registrat.

Hem menjat donuts, hem anat al Mc Donald's America i l'Eulalia ha begut litres de cafe ( amb les hores de lavabo que comporta aixo). En general tots molt amables sobretot el conductor Seattle-Vancouver que ens ha fet de taxi fins l'alberg perque no s'atrevia a deixar-nos sols enmig d'aquell barri. De fet, quan hem vist el panorama ens hem fet cacona a les calces i fent gala del seny catala hem decidit que era millor canviar d'hotel ( i podem dir que hem fet una molt bona eleccio-des d'aqui un peto ben gros al conductor).

Nota pels papes: No patiu que la resta de Vancouver es normal tirant a ricatxo piju i ara estem a un hotel a primera linia de mar.

P.D. No tenim accents al teclat, sentim les faltes ortografiques.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara ja anem més tranquils...sabent que els "assafatus", gràcies a en Jordi, us cuidaran com ninus.....

Lali, m'has d'explicar com penjes les fotos. Jo no he trobat aquest enllaç...

Pepet

Elisabet ha dit...

Vaja... Mc donald's... jejejeje. Vigileu molt he!!! Petons! (bet/cuxineta)

Ignasi Bau i Erra ha dit...

Deu ser cosa de les vacacions pero us veig molt rejuvenits despres de tant de temps sense veureus.

Perita ha dit...

weno, ja esteu a lloc eh!! kina enveja... weno, k us u paseu molt be, a disfrutar molt, i a dir moltes tonteries eh!! jajaja
adeu!!
Pere

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.