dilluns, 21 de juliol del 2008

POR, LLOPS I ESQUIROLS ASSASSINS

Doncs be, ja que us ha astorat tant aquest llenguatge continuarem en la mateixa linia (o no, que cullons...)

Ja fa dies que no escrivim i desdeluegu que han passat unes quantes coses. D'enca del dia de l'ultima actualitzacio hem fet unes quantes caminades. En primer lloc vam fer la ruta dels 5 llacs on......SI, EN VILA ES VA CAGAR A LES CALCES I QUE EH???? EH???? EH???? CULLONS QUE ESTAVEM BEN CONTENTS I COFOIS, L'AIGUA JOLIUA CORRIA PELS CAMINS, ELS NUVOLS LLEUGERS CORRIEN TALMENT UNA PAPALLONA REMOLONEJANT QUAN DE SOBTE....AUUUUUU AUUUUUUUUUUUU AUUUUUUUUU....UN LLOP!!!!!!!!!!!!!! ERA UN LLOP!!!!!! No us haurieu espantat???? Eh eh eh eh eh eh eh eh eh eh eh eh???? A mes, aquell dia vam veure un os negre i un os negre de color marro!!!! A mes, vam anar a menjar a un Subway que vindria a ser un Pans & Company america que fa mooooolta podor de fregidures i a on l'entrepa torna durant 3 dies i provoca una descomposicio intestinal tremenda tremenda tremenda (si mes no a en Vila coi!!!). L'endema vam voler anar a donar un vol en canoa pero ai las! Resulta que malgrat que a la canoa hi havia 3 bancs no hi podiem anar 3 persones!!! Doncs res, que amb la cua entre cames cap a Jasper a fer les ultimes compres de Souvenirs/cutres/molt cars s'ha dit!
I finalment queda per explicar-vos que tambe vam anar a uns banys d'aigua calenta que de cop ens ofeguem "adreda" en veure aquelles socorristes....QUANTA HUMANITAT TOTA JUNTA!!! VERGE SANTISSIMA (be...l'eulalia no...ehem ehem ehem) en fi, que ens vam posar a estovar tota la porqueria duiem a sobre i vam quedar tant i tant relaxats que aquella nit vam quedar ben adormits!!
Ah!!! I ens oblidavem d'explicar-vos la caminada que acabem de fer. Recordeu la pel.licula: El proyecto de la bruja de Blair??? Doncs igual....senyors meus...HEM PASSAT UNA POR.....un cami fosc, tenebros, fred...ple i ple d'esquirols assassins fent sorolls sospitosos pertot...si la caminada es feia en 30 minuts anar i 30 tornar de la pressa que teniem naltros l'hem fet en 15 anar i 15 tornar.....MAREDEDEUSENYOR!!!!

Be, segurament que sera el penultim missatge perque ja anem de tornada a Vancouver. Aixi que ens veiem d'aqui poc!!!!

Apasiau!!

PD. No tenim USB aixi que no pengem les fotos.Apadeu!

3 comentaris:

Ignasi Bau i Erra ha dit...

mare quina por, jo a canadà no i possare pas els peus, jaja
ja m'explicareu amb calma, jaja

Ignasi Bau i Erra ha dit...

ui ui ui quina por tot plegat, sobretot el subway que també le patit una mica per aquestes terres, ... petons

Anònim ha dit...

Ei nens!
Aiò s'acaba, va que heu de venir a fer el relleu en els que hem treballat tot el mes de juliol i encara ens toca treballar part de l'agost!

COm que heu passat por? que sou de ciutat o què?

Gràcies pel souvenir!jajaja no calia!jjaja

Des de la feina

La cosina Piuts